Loading...

Pyhtää tarjoaa monipuolisia tontteja!

Sammalmetsä (Siltakylä)

Uudet luonnonkauniit asuinalueet Sammalmetsä ja Sammalkallio sijaitsevat vierekkäin Pyhtään Siltakylän alueella. Asuinalueen läheisyydestä löytyy päiväkoti, koulu, kirjasto sekä hyviä lähiliikuntapaikkoja. Sammalmetsä on nimensä mukaisesti metsään rakennettu asuinalue, jossa avautuvat kauniit mäntymetsämaisemat ja iso osa tonteista sijaitseekin korkealla rinteessä. Alueelle on rakennettu paljon, mutta muutamia tontteja löytyy vielä. Siltakylän palveluiden lisäksi meri ja venesatama ovat aivan vieressä.

Sammalkallio 1 ja 2 (Siltakylä)

Sammalkallion alueet 1 ja 2 sijaitsevat Sammalmetsän alueen vieressä Pyhtään Siltakylässä. Vaiheen 1 alueelle on jo rakennettu useita taloja, mutta tontteja on vielä saatavilla. Sammalkallion alueelta löytyy sekä korkealla mäellä että tasaisemmalla maalla sijaitsevia tontteja. Tontit sijoittuvat kauniiseen mäntymetsään ja alueelle on kaavoitettu runsaasti viheralueita ja lähiliikuntapaikkoja. Asuinalueen läheisyydestä löytyy koulu, päiväkoti ja useita vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Sammalkallio on hyvien kulkuyhteyksien päässä Siltakylän sekä Kotkan palveluista ja E18 tiestä.

Pyhtään kirkonkylän tontit

Kokkovuoren asuinalue sijaitsee Pyhtään Siltakylässä. Siltakylä on rauhallinen mutta vireä alue, jossa asuu paljon lapsiperheitä ja kaikki palvelut sekä harrastumahdollisuudet ovat helposti saatavilla. Lähellä sijaitsevat Siltakylän peruspalvelut sekä terveyskeskus ja Huutjärven koulu. Meri ja venesatama ovat kivenheiton päässä. Siltakylästä on helppoa ja nopeaa liittyä uudelle E18 tielle, joten alueelta pääsee nopeasti sekä Helsingin että Kotkan suuntaan. Kokkovuoren asuinalueella on saatavilla vielä joitakin vapaita tontteja.

Kokkovuori (Siltakylä)

Kokkovuoren asuinalue sijaitsee Pyhtään Siltakylässä. Siltakylä on rauhallinen mutta vireä alue, jossa asuu paljon lapsiperheitä ja kaikki palvelut sekä harrastumahdollisuudet ovat helposti saatavilla. Lähellä sijaitsevat Siltakylän peruspalvelut sekä terveyskeskus ja Huutjärven koulu. Meri ja venesatama ovat kivenheiton päässä. Siltäkylästä on helppoa ja nopeaa liittyä uudelle E18 tielle, joten alueelta pääsee nopeasti sekä Helsingin että Kotkan suuntaan. Kokkovuoren asuinalueella on saatavilla vielä joitakin vapaita tontteja.

Vertaa Pyhtään tonttien hintoja esimerkiksi näihin Uudenmaan kuntien tonttihintoihin

Pääkaupunkiseudulla tontit ovat selkeästi kalliimpia ja myös pienempiä kuin Pyhtäällä, jonka tonttien keskihinta on noin 16 000€. Pyhtään omakotitontit ovat kooltaan keskimäärin 1000-2000m2, kun pääkaupunkiseudulla tontin koko voi olla jopa alle 400m2.

TONTIT EUROA
Tontit Helsinki 310 000
Tontit Vantaa 140 000
Tontit Espoo 227 000
Tontit Sipoo 169 000
Tontit Tuusula 103 000
Tontit Kirkkonummi 180 000
Tontit Kerava 110 000
Tontit Pyhtää 16 000

(esimerkkihinnat ovat suuntaa antavia, satunnaisotannasta laskettuja keskihintoja, etuovi.fi heinäkuu 2015, alle 2000m2 tontit)

Ota yhteyttä

Soita meille

05 4601 5600

Osoite

Pyhtää

Sähköposti

kunnanvirasto@pyhtaa.fi

Alt